Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Utställning

—– 2024-01-24————————-

Viktig information inför vår utställning
Till att börja med hjärtligt välkommen som deltagare på vår kattutställning den 27 och 28 januari i Kumla (Kumlahallen).

Rätt klass? Titelchans?
Kontrollera på bekräftelsen (i MinaKatter eller via mail) att din katt är bekräftad i rätt klass och på rätt dag! Det finns en otydlighet i MinaKatter (bugg?) samtliga katter som är anmälda är betalda, om de inte är det har ni fått ett separat mail om detta.  

Har din katt chans på titel under vår utställning, och du har inte redan anmält det, då är det hög tid att du gör det, maila certifikaten till utstallning@vikattagare.se, a

Domarfördelningen är publicerad (se nedan)

> 600 katter i tre hallar, 2 separata incheckningar
För att få plats kommer vi använda oss av tre olika hallar (inne i Kumlahallen): 
Kategori 1, 3 och Huskatt kommer finnas i stora hallen (Viahallen) som ligger vid sidan om entrén och har en separat incheckning från norra sidan via rampen (utifrån) ner till hallen.
Kategori 2 och 4 kommer finnas i två hallar (de hallarna vi använde januari 2023: Byrsta och Vissberga), incheckning inne i stora entrén.

Kafeterian erbjuder försäljning av olika typer av lättare mat och snacks, samt dryck mm mm.
För er som har förbeställt lunch, betalar och hämtar ni i kafeterian.

Restaurang Indigo i Kumla
300 m från hallen finns Restaurang Indigo som har specialerbjudande för våra utställare: 
På lördagen serveras Panerad torskrygg med potatismos & spenatsås eller Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvin- & bearnaisesås.
På söndagen serveras Högrevsgryta med potatispuré eller ugnsbakad kycklingfilémed rostad potatis & gräslökssås.
 Salladsbuffé & kaffe ingår, pris 139 kr

Klubblotterier och speciallotteri med foder från Hill’s
Även vi kommer ha lotterier med fantastiska priser, dit såväl sponsorer och många andra har skänkt saker till samt dit vi har köpt in intressanta saker till lotterierna. 
 
Vi kommer också ha ett foderlotteri med foder från Hill’s. Vill du också skänka priser till vårt lotteri, hör av dig till utstallning@vikattagare.se.
 
Vi tackar våra monterutställare och ett speciellt tack till Hill’s och Bergman’s cats för deras bidrag till vårt lotteri.

Många monterutställare
Vi kommer har ett 10-tal monterutställare såsom ex fotograf Madeleine, Bergmans Cats, MeKatt, Ull4Pets, Stamtavlepärmar (Jennie), Betongkatter, Tigerliljas, Nettan Leek, Musslan & djävulskatten, Scandinavian Ragdoll Club, på vår utställning som kommer finnas i foajén, samt i två olika utställningshallar, besök gärna dessa.

Tree of Pets tillhandahåller 450 kg kattsand från Everclean
Tänk på att ni måste ta med “er sand” hem från utställningen, detta då vi inte har möjlighet att slänga den sand använts.

Klä bur?
Det kommer vara möjligt att klä sin bur mellan kl 17-19 på fredag.

—–2024-01-15————————-

Vi är glada att vi det är många som har anmält katt till vår utställning. Det är över 600 katter per dag och därför har vi bjudit in fler domare för att kunna ta emot alla katter. Totalt är det alltså 17 domare som kommer döma era katter under utställningen.

Här nedan finner ni domarfördelningen för lördag och söndag.

—– 2023-10-16————————-

Kumla Hotel är fullbokat och det finns en kölista. Vi rekommenderar därför att du boka hotellrum någon av dessa två hotell:

  • BestWestern EuroStop Örebro genom att maila till dom eller ringa till dom och ange koden”vikattagare”
  • Scandic Örebro Väst Bokning går bra att göra via deras webbsida: www.scandichotels.se samt i mån av tillgänglighet. För att få det rabatterade priset på 15% av flexpriset uppger ni kod: PRO15SE Katt på rummet – tillkommer en kostnad om 200kr per rum.

—————————————–

På utställning får du möjlighet att få din katt bedömd utifrån standard för rasen eller om det ä ren huskatt bedömd utifrån de generella riktlinjerna för huskatt. Att ställa ut sin katt är också en fantastik möjlighet att få möta andra likasinnade människor med kärlek till katten.

På en utställning har du också chansen att lära dig en massa nya saker om kan vara bra som kattägare. Det kan vara allt ifrån hur du socialiserar din katt, hur du aktiverar din katt, hur du ska tänka kring mat, kattlåda, hur du ska tänka om du funderar på att släppa ut din katt, hur du ska tänka om du misstänker att det är något hälsobekymmer med in katt.

Länk för utländska utställare samt katter under registrering (går att använda från och med 24 november). Here is the registration link for foreign exibitors : https://minakatter.sverak.se/MailRegister.php?ExhibitId=10000713

here

Inbjudan i pdf-format